CNT 66

LA CGT DE CATALUNYA DAVANT L’ESCALADA REPRESSIVA DE L’ESTAT

Per les llibertats i contra la repressió
samedi 16 septembre 2017

Davant els episodis repressius com ara escorcolls a mitjans de comunicació, limitacions a la llibertat d’expressió, de reunió, suspensions o limitacions de drets i cites judicials amb amenaça d’arrest, des de la CGT de Catalunya volem manifestar que :

1.- Tot i que la convocatòria de referèndum per al dia 1 d’octubre dista del que considerem un procés d’autodeterminació complet, des de la nostra organització (AQUà FICAR L’HIPERVà NCLE AL MANIFEST 11S) considerem intolerable la resposta autoritària que des del govern central i les administracions de l’Estat s’hi dóna.

2.- Ens preocupa i ens alarmem que l’escalada repressiva que estem vivint aquests dies i que previsiblement s’accentuaràen les pròximes jornades consolidaràuna retallada dels espais de participació col•lectiva. I ens amoïna també que, a banda del referèndum de l’1-O, aquesta regressió té continuïtat en altres àmbits, com el món del treball i altres lluites socials i ciutadanes. Històricament, quan les actituds feixistes entren per la porta, mai surten si no se les expulsa.

3.- Des de la CGT de Catalunya manifestem el nostre compromís amb la defensa activa de la llibertat i contra qualsevol forma de repressió estatal. Fem una crida als nostres afiliats i afiliades i a les nostres seccions sindicals a portar a la pràctica aquests principis, al carrer i on calgui, contra la repressió i en defensa d’uns drets i llibertats que no ens deixarem prendre.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya


Accueil | Contact | Plan du site | | Statistiques du site | Visiteurs : 425 / 321763

Suivre la vie du site fr  Suivre la vie du site Actualités   ?

Site réalisé avec SPIP 3.0.17 + AHUNTSIC

Creative Commons License